Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ανδρικοί κανόνες που επιτέλους μια γυναίκα οφείλει να μάθει!

Οδεύουμε με βήμα ταχύ προς το 2012, είμαστε γυναίκες που δίνουμε σημασία
στη μόρφωση, την ανεξαρτησία, την πνευματική καλλιέργεια και δεν...

αισχυνόμαστε καθόλου που δεν ξέρουμε 10 πραγματάκια για τους άνδρες;

Μεταξύ μας τώρα, δεν είναι δέκα, αλλά παραπάνω και όχι πράγματα αλλά ΚΑΝΟΝΕΣ απαράβατοι που τα αρσενικά θέτουν και απαιτούν να γνωρίζουμε την ύπαρξή τους! Μην κλείνετε τα μάτια κορίτσια. Αποδεχθείτε την πραγματικότητα και κάντε αυτό που ξέρετε καλά. Βάλτε μπρος την διπλωματία σας και φέρτε τους κανόνες αυτούς στα μέτρα σας, εν ανάγκη καταρρίψτε τους κιόλας.

Ας ξεκινήσουμε να απαριθμούμε κανόνες λοιπόν… με την ματιά του άνδρα και τις λεπτομέρειες που ο δικός του εγκέφαλος σκέφτεται φυσικά!

1.Το κάθισμα της λεκάνης έχει γίνει μεσανατολικό ζήτημα! Είσαι μεγάλο κορίτσι, κατέβασέ το εσύ! Τόσο δύσκολο είναι πια;;;

2.Η Κυριακή είναι αφιερωμένη σε μία θεά… Την «στρογγυλή»! Οι άνδρες βλέπουν μπάλα κι αυτό δεν αλλάζει. (όχι πως συμβαίνει μόνο τις Κυριακές αλλά λέμε)!

3.Τα ψώνια δεν είναι ανδρικό σπορ! Πότε επιτέλους θα το πάρετε χαμπάρι κυρίες μου;

4.Τα κλάματα δεν περνάνε. Είναι η χείριστη μορφή εκβιασμού και δεν αντέχεται!

5.Ένας άνδρας θέλει ΠΑΝΤΑ να ξέρει τι θέλει μια γυναίκα! Δεν γουστάρει τους υπαινιγμούς, δεν επιθυμεί μισόλογα αλλά ξεκάθαρες απαντήσεις σε αυτά που ρωτάει για να ξέρει τι του γίνεται! Πες τι θέλεις σου λέει!

6.Απολύτως αποδεκτές απαντήσεις σε κάθε ερώτηση… το «ναι» και το «όχι»!

7.Ο άνδρας θέλει να δίνει λύσεις σε ένα πρόβλημα, όχι να πουλάει… κατανόηση! Αυτά του χαλάνε τη μόστρα.

8.Όχου πια με αυτόν τον πονοκέφαλο που διαρκεί μήνες ολόκληρους! Όλοι έχουμε κεφάλι δηλαδή! Καλά θα κάνετε να επισκεφτείτε γιατρό.

9.Οτιδήποτε βγήκε από ανδρικά χείλη 6 μήνες, δεν γίνεται αποδεκτό σαν επιχείρημα σήμερα. Έχει παραγραφεί ας πούμε.

10.Κλασικό! Οι γυναίκες οφείλουν να είναι ένα κινούμενο μοντέλο 24 ώρες το 24ωρο! Άγγελοι της «Victoria Secret» το λιγότερο!

11.Πιθανόν να είστε χοντρές αν αυτό είναι ου νομίζετε. Τι ρωτάτε συνέχεια…

12.Αν κάτι που είπαμε έχει δύο νοήματα, οι άνδρες χίλια τις εκατό εννοούσαν το άλλο κι όχι αυτό που μας στενοχώρησε η μας χτύπησε τον θυμό κόκκινο!

13.Αν ως γυναίκες μπορούμε να κάνουμε κάτι μόνες μας, γιατί ζητάμε βοήθεια; Ας το κάνουμε μόνες μας. Ε, μην ενοχλούμε κιόλας.

14.Ανοίξτε το στόμα για να πείτε κάτι, τη διάρκεια των διαφημίσεων! Εσάς θα ακούνε;;;

15.Ο Χριστόφορος Κολόμβος δεν ζήτησε οδηγίες. Ε, ούτε κι εκείνοι θέλουν υποδείξεις!

16.Όλοι οι άνδρες βλέπουν 16 χρώματα, όπως οι default ρυθμίσεις στα Windows. Το ροδάκινο και το κολοκύθι δεν είναι χρώματα αλλά δεν έχουν ιδέα τι είναι το… «βεραμάν»!

17.Συγγνώμη κιόλας αλλά αν τους τρώνε… ε, θα τα ξύσουν. Συνηθίζεται! Δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς!

18. Όταν ρωτάνε «τι έχεις» και απαντάμε το ξερό «τίποτα» το γνωρίζουν ότι είναι ψέμα αλλά δεν τους συμφέρει και να ασχοληθούν περισσότερο. Φασαρίες τώρα… δεν αξίζει!

19.Πάμε κάπου μαζί με τον σύντροφό μας. Ότι και να βάλουμε, θα τους αρέσει. Έτσι υποστηρίζουν τουλάχιστον!

20.Μας προειδοποιούν να μην ρωτάμε τι σκέφτονται, εκτός αν έχουμε διάθεση να μιλάμε για ανδροκουβέντες. Ποδόσφαιρο, γυναίκες, αυτοκίνητα, video gamesκτλ. Αυτά προς το παρόν. Με τις υγείες μας και του χρόνου παιδιά! :)

himaira

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου