Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Κανίβαλοι έτρωγαν νταντάδες για να μειώσουν τον πληθυσμό της γης!

Ενας άντρας και δύο γυναίκες είχαν συστήσει σέκτα με το όνομα «Καρτέλ» και αποστολή να «εξαγνίσουν τον κόσμο» και να σώσουν τον πλανήτη από τον υπερπληθυσμό. Για γρηγορότερα αποτελέσματα έτρωγαν τα θύματά τους...

Στον κήπο του σπιτιού όπου έμεναν ο 51χρονος Ζόρζε ντα Σιλβέιραμ, η 51χρονη Ιζαμπέλ Πιρές και η 25χρονη Μπρούνα ντα Σίλβα βρέθηκαν θαμμένες δύο γυναίκες οι οποίες είχαν κηρυχθεί αγνοούμενες. Η 20χρονη Αλεξάντρα Φάλκαου και η 30χρονη Ζιζέλε ντα Σίλβα είχαν επισκεφθεί το σπίτι των υπόπτων πριν να εξαφανιστούν ενώ στο σπίτι βρέθηκε ένα κοριτσάκι πέντε ετών το οποίο εκτιμάται ότι η κόρη ενός εκ των θυμάτων!
Ο δικαστής πήρε ήδη το παιδάκι υπό την προστασία του μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια ενώ το σπίτι της φρίκης στην πόλη Γκουαρανιούνς της πολιτείας Περναμπούκο (βορειοανατολική Βραζιλία) δεν υπάρχει πια. Οι γείτονες, σοκαρισμένοι από τα όσα έμαθαν τις τελευταίες ώρες, έβαλαν φωτιά και το έκαψαν ολοσχερώς...

Οι αρχές κατηγορούν τους υπόπτους όχι μόνο για τις δολοφονίες των δύο γυναικών αλλά και για τελετουργικό κανιβαλισμό που σκοπό είχε «εξαγνισμό του πνεύματος» τους. «Η σέκτα είχε σκοπό να σκοτώνει τρεις γυναίκες το χρόνο, εξήγησε ο Ντεμόκριτου Ονοράτου, εκπρόσωπος της αστυνομίας, και διευκρίνισε ότι «Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις πράξεις της τριάδας, με σχεδιαγράμματα και στοιχεία για τον κανιβαλισμό, βρέθηκαν σε ένα βιβλίο 50 σελίδων γραμμένο από τον ντα Σιλβέιρα, ο οποίος έχει πανεπιστημιακό δίπλωμα και μαύρη ζώνη στο καράτε».
Το βιβλίο έχει τίτλο «Οι σχέσεις ενός σχιζοφρενούς» και στις σημειώσεις ήταν σαφές ότι οι τρεις ύποπτοι έτρωγαν σάρκες των θυμάτων τους. Η Μπρούνα ντα Σίλβα, ομολόγησε μάλιστα ότι γνωρίζει το όνομα μιας γυναίκας που η ομάδα πιστεύεται ότι δολοφόνησε το 2008, της Τζέσικας Περέιρα, στη γειτονική πόλη Ολίντα και αποκάλυψε πως η ομάδα προσέλκυε θύματα ζητώντας μπέιμπι-σίτερ και προσφέροντας ικανοποιητική αμοιβή.

Ο Ονοράτου πρόσθεσε ότι οι συλληφθέντες επέλεγαν τους στόχους τους όταν «ένα πνεύμα τους έλεγε ότι ήταν κακοί άνθρωποι» ενώ σχεδίαζαν ήδη τη δολοφονία της τρίτης γυναίκας για φέτος, σε γειτονική πόλη.
Η αστυνομία εντόπισε τους υπόπτους από έναν λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας μιας αγνοούμενης με συναλλαγές που είχαν γίνει αφού είχε εξαφανιστεί. Κάμερες ασφαλείας σε καταστήματα όπου έγιναν οι αγορές είχαν καταγράψει τα πρόσωπα των υπόπτων και έτσι οι ντετέκτιβ εντόπισαν εύκολα το σπίτι.
Όταν ξέθαψαν τα θύματα δεν περίμεναν ωστόσο να αντικρύσουν το αποτρόπαιο θέαμα των φαγωμένων μελών του σώματός τους (και ιδιαίτερα του κρανίου)...
 http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου