Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

5 μέρη για γρήγορο σεξ


Υπάρχουν στιγμές που γνωρίζεις μια κοπέλα και θέλεις να κάνετε σεξ αμέσως, εδώ και τώρα. Όμως γύρω σας υπάρχει κόσμος και ο χώρος δεν είναι κατάλληλος. Εκείνη σε θέλει σαν τρελή και εσύ ψάχνεις για κάποιο απόμερο μέρος για να μπορέσετε να δοθείτε ο ένας στον άλλον.

Τα 5 μέρη που προτείνω είναι κατάλληλα για την περίπτωση “γρήγορο σεξ
Ασανσέρ
Πρέπει να είσαι γρήγορο πιστόλι. Ο χρόνος σε πιέζει αφόρητα και το ασανσέρ κάθε στιγμή μπορεί να σταματήσει και κάποιος περίεργος να μπει ανάμεσα σας. Μια λύση είναι να το μπλοκάρετε και να κάνετε ένα γρήγορο σεξ, χωρίς πολλά πολλά και μετά να συνεχίσετε στην κρεβατοκάμαρα.
Σκάλες
Οι σκάλες στης πολυκατοικίες τα βράδια δεν έχουν κίνηση, οπότε μπορεί να επιλέξεις τον δεύτερο όροφο για παράδειγμα και να ζήσετε μια ωραία εμπειρία. Ο κίνδυνος να ανοίξει κάποια πόρτα και να σας διακόψουν, μπορεί και στο καλύτερο, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.
Μικρό δρομάκι
Βασική προϋπόθεση να είναι ασφαλές. Δεν θα ήθελες να σε πετύχουν με κατεβασμένο παντελόνι και μειωμένα αντανακλαστικά λόγω ορμονών τίποτα αποβράσματα, ε ? Για ένα γρήγορο σεξ δεν αξίζει να χάσεις την ζωή σου. Απέφυγε γειτονιές που ξέρεις ότι η πιθανότητες να σε κλέψουν, βιάσουν η σκοτώσουν είναι μεγάλες. Ένα ήσυχο σκοτεινό δρομάκι, με κακό φωτισμό σου δίνει περισσότερη ώρα από το ασανσέρ η της σκάλες της πολυκατοικίας και αν ο καιρός είναι καλός θα γίνει μια ευχάριστη ανάμνηση και για τους δυο.
Κινηματογράφος
Στους κινηματογράφους που παίζουν τσόντες, πάντα υπάρχουν ομοφυλόφιλοι κυρίως που κάνουν στοματικό έρωτα. Ε, το ίδιο μπορεί να σου κάνει και η γκόμενα σου σε ένα ωραίο σινεμά. Στα τελευταία καθίσματα, μόλις αρχίσει το έργο, γιατί αν ανάψουν τα φώτα και σας αιφνιδιάσουν το θέαμα θα βγάλει πολύ γέλιο. Για τους άλλους 
Μπαρ
γρήγορο σεξΙδανικό μέρος αν έχει καλές τουαλέτες. Είστε ξαναμμένοι και οι δυο και δεν περιμένετε να βρείτε καλύτερο μέρος. Κλείδωσε την πόρτα και κάνε ένα γρήγορο σεξ, χωρίς να σε νοιάζει αν μπει κάποιος για να κατουρήσει. Αρκεί να μην είναι ο άντρας της
Τι θέση να προτιμήσεις?
1) Όρθιοι, με τα πόδια της κοπέλας στην μέση σου. Ειδικά αν υπάρχει μεγάλος νιπτήρας η κάτι παρόμοιο και η κοπέλα μπορεί να καθίσει είναι καλύτερα.
2) Πισωκολιτό. Το αγαπημένο μου. Ειδικά αν στην φάτσα δεν λέει και πολλά αλλά και δεν θέλεις να σου λέει μ*λ*κίες. Απολαμβάνεις τα κάλλη της χωρίς να έχεις τα υπόλοιπα χαχα.
Το γρήγορο σεξ είναι απόλαυση για λίγους. Προσφέρει μεγάλη αδρεναλίνη και οι δυο σας πρέπει να είστε καυλωμένοι στην εντέλεια. Εδώ δεν υπάρχουν προκαταρκτικά παιχνίδια.  Υπάρχει μόνο βρώμικο σεξ, γρήγορο σεξ, διείσδυση και εκσπερμάτωση. Ο δικός σου οργασμός είναι φανερός, εκείνη αν πρόλαβε να τελειώσει έχει καλώς, αν όχι είναι δικό της πρόβλημα
Το γρήγορο σεξ γίνετε γρηγορότερο αν η κοπέλα φοράει μίνι φούστα. Τα καλσόν και τα παντελόνια βγαίνουν αργά, ενίοτε σκίζονται και μετά τρέχα γύρευε….http://gnorimies.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου